Spareribs med hvidløgsflutes, majskolber og spidskålssalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mums! Det bliver både lækkert og nemt i dag. Der er lækre spareribs på menuen - serveret med majs, hvidløgsflute og en sprød spidskålssalat. Hvis du er heldig med vejret så fyr op for grillen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Du kan enten grille spareribsene eller stege dem i ovnen. Tilbered dem efter anvisningen på pakken eller følg vores nemme opskrift ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten.

3. Skær enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Del hver majskolbe i to og kog dem i saltet vand i ca. 10 min.

4. Lun flutet i ovnen.

5. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op og hæld vandet fra. Skær spidskål i tynde strimler. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Bland salaten med valgfri dressing og peanuts.

6. Server de lækre spareribs sammen med hvidløgsflute, kålsalat, majskolber og lidt koldt smør, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære spidskål i strimler. De kan også skrælle gulerødder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre