Spareribs med sellerifritter og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramfrosne rodfrugter
  •  færdige spareribs
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  alufolie
  • Coleslaw
  • 0.5 stkspidskål
  • 100 gramradiser
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskakaciehonning*
  • 1 spsksød sennep
  • 1 tsksalt
  •  peber
  • 1 stkøkologisk citron
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Spareribs er en vaskeægte amerikansk klassiker - og en virkelig god en af slagsen! Vi serverer dem med coleslaw og lækre selleri- og gulerodsfritter. Opskriften er med færdigkøbte spareribs. Men du kan også vælge at lave marinaden selv, hvis du klikker på kokkehuen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.

2. Læg rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.

3. Læg spareribsene på endnu en bageplade beklædt med bagepapir. Tilbered spareribsene efter anvisningen på pakken, eller følg vores nemme opskrift ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten.

4. Snit imens spidskålet i helt tynde strimler - enten med en kniv eller på et mandolinjern. Pas på fingrene! Skyl og skær radiserne i tynde skiver. Bland skyr, mayonnaise, akaciehonning og sød sennep sammen til en dressing og smag til med salt, peber og lidt citron. Vend sammen med spidskål og radiser.

5. Server de lækre spareribs med rodfrugter og coleslaw.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til blande dressingen til coleslaw.

Vi har brugt creme fraiche 18 %, men du kan sagtens bruge en udgave med mindre fedt - eller bruge skyr.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre