Spegepølse, tunsalat og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med skyllet salat og spegepølse i skiver.

2. Pak lidt tunsalat i en bøtte med tætsluttende låg og pak i madpakken sammen med et stykke rugbrød skåret i trekanter. Rist evt. rugbrødet i en brødrister - så bliver det ekstra lækkert. Husk en lille ske, så ungerne selv kan toppe rugbrødet med tunsalat, når der skal spises.

3. Pak lidt vasket rød peberfrugt og en halveret kiwifrugt i madkassen sammen med lidt knasende sprøde kikærter i en beholder med låg. Husk en lille ske til kiwifrugten.

4. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe spegepølse i skiver, men oftest er det billigere at købe en hel og skære den selv. Og så smager de oftest også bedre. Kan du finde en økologisk udgave, er det perfekt. De er efterhånden ret billige, og så er de i 99% af tilfældene helt uden nitrit (E249 og E250), der er et bakteriehæmmende og farvebevarende tilsætningsstof, som findes i mange færdigskårede spegepølser, og som i for store mængder mistænkes for at være kræftfremkaldende.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre