Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Lækre spinatpandekager, som har den flotteste grønne farve. Serveres med rester fra kyllingegryden, agurk og dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Pandekager
- 3 spskmajsstivelse
- 2 dlmælk
- 75 gramfriske spinatblade
- 4 stkæg
- 0.25 spsksalt
- peber
- olivenolie
- Fyld
- rester fra kyllingegryde
- 1 stkagurk
- 1 fedhvidløg
- 3 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 stkcitron
Fremgangsmåde
1
Bland majsstivelse med mælk. Skyl spinatbladene grundigt og blend dem sammen med mælkeblandingen i en minihakker. Har du ikke en minihakker, kan du hakke spinaten helt fint på et spækbræt. Pisk herefter spinatblandingen sammen med æggene, salt og peber i en skål.2
Opvarm din yndlings pandekagepande med lidt olivenolie. Steg nu pandekagerne en ad gangen. Der bliver ca. to pandekager pr. person.3
Opvarm kyllingegryden i en gryde eller i mikrobølgeovnen.4
Skyl agurken og skær den i mundrette stykker.5
Bland en hurtig dressing med presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og peber.6
Lad nu familien samle deres egen madpandekage med kyllingegryden, agurk, dressing og saften fra en citron. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurk i skiver.