Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en skøn ret med sprøde falafler, hindbærsalat med spinat og mandler og en færdigblandet hummus som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 50 grammandler
- 350 gramNaturli falafelfars
- 125 gramhindbær
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkicebergsalat
- 200 gramgulerødder
- 35 gramfriske spinatblade
- 200 gramhummus
- rapsolie
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rist mandlerne på en tør pande til de får lidt farve.2
Varme en pande op med en god sjat rapsolie eller anden olie, der er god at stege i. Form små falafler med en teske og steg dem til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.3
Imens falaflerne steger: Skyl hindbær, agurk og salat og skræl gulerødderne.4
Skær agurken ud efter eget ønske, lav tynde strimler af gulerødderne med en tyndskræller og snit salaten fint. Vend agurk, gulerødder, iceberg og spinat sammen med en god sjat olivenolie og top med hakkede ristede mandler og hindbær.5
Server de sprøde falafler sammen med hindbærsalaten og hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Tilføj lidt eddike til salaten.