Sprøde falafler, hindbærsalat og humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en skøn ret med sprøde falafler, hindbærsalat med spinat og mandler og en færdigblandet humus som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Rist mandlerne på en tør pande til de får lidt farve.

2. Varme en pande op med en god sjat rapsolie eller anden olie, der er god at stege i. Form små falafler med en teske og steg dem til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

3. Imens falaflerne steger: Skyl hindbær, agurk og salat og skræl gulerødderne.

4. Skær agurken ud efter eget ønske, lav tynde strimler af gulerødderne med en tyndskræller og snit salaten fint. Vend agurk, gulerødder, iceberg og spinat sammen med en god sjat olivenolie og top med hakkede ristede mandler og hindbær.

5. Server de sprøde falafler sammen med hindbærsalaten og humus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og skrælle gulerødderne. Ekstra smag: Tilføj lidt eddike til salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre