Sprøde fishcakes med serveret med ris og karrysovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 2 spskkarry
  • 400 gramfrosne suppeurter
  • 2 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 400 gramfiskefars
  • 1 tskrød karrypasta
  • 1 pottefriske koriander
  • 1 stkøkologisk lime
  • 50 grampanko eller almindelig rasp
  •  olivenolie
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sprøde fishcakes med serveret med ris og karrysovs

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Sprøde fishcakes lavet af en færdig fiskefars rørt med rød karrypasta, friske koriander og limeskal og til sidst vendt i panko. De smager virkelig godt! Vi serverer dem med en fyldig karrysovs og dampende varme ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 2 spskkarry
  • 400 gramfrosne suppeurter
  • 2 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 400 gramfiskefars
  • 1 tskrød karrypasta
  • 1 pottefriske koriander
  • 1 stkøkologisk lime
  • 50 grampanko eller almindelig rasp
  •  olivenolie
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt suppeurter, vand, kokosmælk og bouillon og bring det hele i kog.

3. Rør fiskefarsen sammen med rød karrypasta, friskhakkede koriander - gem evt. lidt til at toppe retten med til sidst - og skyllet og revet limeskal.

4. Form små fishcakes med hænderne. Fugt evt. hænderne så farsen ikke hænger fast. Vend forsigtigt de fine fishcakes i pankoraspen, så de er dækket hele vejen rundt.

5. Varm en pande op med en god sjat rapsolie og steg de lækre fishcakes ved middelvarme til de er gyldne på begge sider. Krydr med salt.

6. Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

7. Server de sprøde fishcakes med dampende varme ris og karrysovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og ris i en gryde til risene og smage karrysaucen til.

Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft, soya eller sød chilisauce.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.