Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
De her knækbrød er super nemme at lave, og så er de ret geniale som snacks til 10'er mad eller som eftermiddagssnacks. De er fyldt med kerner og havregryn. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 gramsolsikkekerner
- 100 gramgræskarkerner
- 100 gramhørfrø
- 100 gramsesamfrø
- 0.25 spskbagepulver
- 0.5 spsksalt
- 75 gramhavregryn
- 300 gramhvedemel
- 2.2 dlvand
- 1.1 dlrapsolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.2
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.3
Tilsæt olie og vand og rør dejen godt sammen. Hvis dejen klistrer, så tilsæt lidt mere mel og hvis den er for tør, så tilsæt lidt ekstra vand.4
Del dejen i to og rul dem tynde med en kagerulle på et rent og meldrysset bord eller imellem to stykker bagepapir. Dejen skal ende med at være ca. 3 mm.5
Skær dejen ud i firkanter til knækbrød med en kniv eller brug en kageudstikker. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir6
Bag knækbrødene i ca. 15 minutter - til de er gyldne i kanten. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til hælde alle kerner og ingredienser i skålen.