Sprøde knækbrød med masser af kerner og havregryn

Ingredienser

( 1 portion )

  • 100 gramsolsikkekerner
  • 100 gramgræskarkerner
  • 100 gramhørfrø
  • 100 gramsesamfrø
  • 0.25 spskbagepulver
  • 0.5 spsksalt
  • 75 gramhavregryn
  • 300 gramhvedemel
  • 2.2 dlvand
  • 1.1 dlrapsolie
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Sprøde knækbrød med masser af kerner og havregryn

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

De her knækbrød er super nemme at lave, og så er de ret geniale som snacks til 10'er mad eller som eftermiddagssnacks. De er fyldt med kerner og havregryn. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 gramsolsikkekerner
  • 100 gramgræskarkerner
  • 100 gramhørfrø
  • 100 gramsesamfrø
  • 0.25 spskbagepulver
  • 0.5 spsksalt
  • 75 gramhavregryn
  • 300 gramhvedemel
  • 2.2 dlvand
  • 1.1 dlrapsolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.

3. Tilsæt olie og vand og rør dejen godt sammen. Hvis dejen klistrer, så tilsæt lidt mere mel og hvis den er for tør, så tilsæt lidt ekstra vand.

4. Del dejen i to og rul dem tynde med en kagerulle på et rent og meldrysset bord eller imellem to stykker bagepapir. Dejen skal ende med at være ca. 3 mm.

5. Skær dejen ud i firkanter til knækbrød med en kniv eller brug en kageudstikker. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir

6. Bag knækbrødene i ca. 15 minutter - til de er gyldne i kanten. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til hælde alle kerner og ingredienser i skålen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre