Sprøde rugbrødssandwich med tunmousse, avocado og gnavegrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 bundtgrønne asparges
  • 2 dåsetun i olie
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 2 stkavocado
  • 250 gramgulerødder*
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 35 gramsalatmix
  • 8 skiverugbrød
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Så simpelt og så godt - cremet tunmousse, avocado, sprød salat og rødløg mellem to skiver ristet rugbrød. Serveret med asparges, gulerødder og agurk som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Knæk det nederste af aspargesene og smid det væk. Skyl aspargesene og blancher dem i spilkogende vand i ca. 1 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Pres olien fra tunen og rør tun, creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

3. Fjer stenene fra avocadoerne og skær dem i skiver. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær dem i stave. Pil skrællen af rødløget og skær det i skiver. Skyl salaten.

4. Rist rugbrødet på en brødrister.

5. Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen tunsandwich med avocado og asparges, gulerod- og agurkestave som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tunmoussen sammen. Ekstra smag: Kom lidt citronsaft i tunmoussen og drys med friskhakket purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre