Sprøde rugbrødssandwich med tunmousse, avocado og gnavegrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 bundtgrønne asparges
  • 2 dåsetun i olie
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 2 stkavocado
  • 250 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 35 gramsalatmix
  • 8 skiverugbrød
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sprøde rugbrødssandwich med tunmousse, avocado og gnavegrønt

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Så simpelt og så godt - cremet tunmousse, avocado, sprød salat og rødløg mellem to skiver ristet rugbrød. Serveret med asparges, gulerødder og agurk som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 bundtgrønne asparges
  • 2 dåsetun i olie
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 2 stkavocado
  • 250 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 35 gramsalatmix
  • 8 skiverugbrød
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Knæk det nederste af aspargesene og smid det væk. Skyl aspargesene og blancher dem i spilkogende vand i ca. 1 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Pres olien fra tunen og rør tun, creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

3. Fjer stenene fra avocadoerne og skær dem i skiver. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær dem i stave. Pil skrællen af rødløget og skær det i skiver. Skyl salaten.

4. Rist rugbrødet på en brødrister.

5. Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen tunsandwich med avocado og asparges, gulerod- og agurkestave som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tunmoussen sammen.

Ekstra smag: Kom lidt citronsaft i tunmoussen og drys med friskhakket purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre