Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
15 min
Hvis du har et par gode bøffer i køleskabet eller en rest kød til overs fra dagen før, er denne steaksandwich fantastisk lækker! God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- Dressing med sennep og honning
- 2 dlskyr
- 2 spskmayonnaise
- 1 spskgrov sennep
- 1 spskakaciehonning
- salt
- peber
- Steaksandwich
- 4 stkburgerboller
- 2 stkbøffer
- 4 stkportobellosvampe
- salat efter eget valg
- olivenolie
Fremgangsmåde
Dressing med sennep og honning
1
Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.Steaksandwich
2
Steg bøfferne på panden, så de er, som du ønsker dem. Lad dem hvile lidt, inden du skærer dem i skiver. Bruger du en rest kød fra dagen før, smider du det bare i ovnen ved 180 grader varmluft, indtil det er gennemvarmt.3
Skær svampene i tykke skiver og steg dem i lidt olie på en pande. Krydr med salt og peber.4
Rist bollerne eller brødet på en grillpande dryppet med lidt olie eller varm dem i ovnen.5
Smør brødet med dressingen, læg salat på den nederste del, derefter kød og slut af med de stegte svampe.6
MUMS - og velbekomme :o)Tip
Server f.eks. steaksandwichen med en lækker mos af søde kartofler, gnavergrønt hvor du bruger dressingen som dip - eller bare det, du allermest har lyst til.