Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en ægte klassiker! Pandestegt medisterpølse serveret med kogte kartofler og gulerødder og grønlangkål. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 grammedisterpølse
- 650 gramkartofler
- 300 gramgulerødder
- 700 gramfærdig grønlangkål
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg medisteren ved middel varme på begge sider, til den er gennemstegt. Prik evt. medisterpølsen med en gaffel, så den ikke sprækker.2
Skræl kartoflerne og gulerødderne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand.3
Opvarm grønlangkålen i en gryde og smag til med salt og peber.4
Server den pandestegte medister med de kogte kartofler, gulerødder og grønlangkålen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartofler og gulerødder.