Stegt medister med kartofler og gulerødder. Hertil grønlangkål.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 grammedisterpølse
  • 650 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 700 gramfærdig grønlangkål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Stegt medister med kartofler og gulerødder. Hertil grønlangkål.

I samarbejde med

1.0, Lidt populær

Her serverer vi en ægte klassiker! Pandestegt medisterpølse serveret med kogte kartofler og gulerødder og grønlangkål. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 grammedisterpølse
  • 650 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 700 gramfærdig grønlangkål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg medisteren ved middel varme på begge sider, til den er gennemstegt. Prik evt. medisterpølsen med en gaffel, så den ikke sprækker.

2. Skræl kartoflerne og gulerødderne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand.

3. Opvarm grønlangkålen i en gryde og smag til med salt og peber.

4. Server den pandestegte medister med de kogte kartofler, gulerødder og grønlangkålen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartofler og gulerødder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre