Stegte kødstrimler med grøntsager og kartoffelbåde

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og lækker omgang aftensmad med kødstrimler, som vi steger sammen med rosenkål og peberfrugt og serverer med sprøde kartoffelbåde. Og rosenkålene har en størrelse, så de knapt så grøntsagstrænede nemt kan drible udenom dem..! God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft og tilbered kartoffelbådene efter anvisningen på posen. Du kan også klikke på kokkehuen i ingredienslisten og lave dine egne fra bunden.

2. Skyl rosenkålene, skær bunden fra og fjern de yderste blade. Skyl og rens peberfrugten og skær den i strimler. Steg nu rosenkål og peberfrugt på en pande med lidt olivenolie i ca. fem minutter.

3. Tilsæt kødstrimler og lad dem stege med i 5-10 minutter inden servering, så kødet ikke bliver tørt. Tilsæt til sidst presset hvidløg og honning og smag til med salt og peber.

4. Server kødstrimler og grøntsager sammen med de sprøde kartoffelbåde og valgfri dressing eller hjemmelavet purløgsdip som tilbehør. Klik på kokkehuen for at få opskriften på purløgsdippen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at pille de yderste blade af rosenkålene. De kan også blande dressingen, hvis du laver den fra bunden.

Du kan bruge både friske og frosne rosenkål. Bruger du den frosne udgave, skal de ikke ordnes men blot på panden. De skal dog have længere tid end de friske.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre