Stegte ris med grøntsager og æg - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kolde kogte ris kan altid blive tryllet om til en lækker omgang aftensmad. Her steger vi dem sammen med resterne fra gårsdagens gryderet og æg og topper med soya og peanuts. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld olie i en wok eller dyb pande og steg risene i et par minutter. Skyl og skær top og bund af forårsløgene og skær dem i ringe. Tilsæt sammen med resterne fra gårsdagens gryderet frosne ærter og rør godt. Skyl og skær snackpeber i strimler og tilsæt dem i wokken.

2. Pisk æggene sammen og tilsæt dem i wokken og rør godt rundt, så de fordeler sig og æggene stivner.

3. Server de stegte ris med lidt soya og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugter i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre