Stegte ris med kylling og æg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramris
  • 1 stkløg
  • 125 gramgulerødder
  • 125 gramsukkerærter
  • 0.5 stkspidskål
  • 300 gramkyllingefilet
  • 4 stkæg
  • 3 spsksoya
  • 3 spskfiskesauce
  •  sesamolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Stegte ris med kylling og æg

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Lækre stegte ris med kylling, æg, spidskål, gulerødder og sukkerærter. Vi steger hele herligheden i sesamolie, som er en dejlig smagsgiver, men du kan også bruge andre slags olie. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramris
  • 1 stkløg
  • 125 gramgulerødder
  • 125 gramsukkerærter
  • 0.5 stkspidskål
  • 300 gramkyllingefilet
  • 4 stkæg
  • 3 spsksoya
  • 3 spskfiskesauce
  •  sesamolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løget og skræl gulerødderne. Skær løg og gulerødder i små tern. Skær sukkerærterne i halve og snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.

3. Skær kyllingefileterne i tynde skiver. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

4. Pisk æggene sammen i en skål. Varm en wok op med olie og steg æggene til bløde røræg - de skal blot lige have sat sig. Stil dem til side.

5. Kom lidt mere olie i wokken og steg kyllingestykkerne. Tilsæt grøntsagerne og lynsteg dem sammen med kyllingen. Tilsæt ris, røræg, soya og fiskesauce og rør rundt i wokken, mens du steger. Smag til med mere soya.

6. Server de stegte ris med sprøde grøntsager, kylling og æg. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skrælle gulerødderne.

Ekstra smag: Top med limesaft og friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.