Stenaldermuffins

Ingredienser

( Ca. 20 styk )

  • 100 grammandler
  • 50 gramhasselnødder
  • 100 gramsolsikkekerner
  • 100 gramhørfrø
  • 100 gramsesamfrø
  • 150 gramgræskarkerner
  • 5 stkæg
  • 3/4 dlolivenolie
  • 1 tsksalt
  •  muffinforme
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Stenaldermuffins

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Stenalderkost eller palæo, som det også hedder, er blevet nogenlunde lige så populært de senere år, som kinakål og thousand islanddressing var det i 80erne. Men det er en hel del sundere, og selvom vi hos Mambeno ikke helliger os hverken palæolivsstilen eller kinakålkuren, så smager disse muffins virkelig godt og er et hit som snacks i madpakken.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 grammandler
  • 50 gramhasselnødder
  • 100 gramsolsikkekerner
  • 100 gramhørfrø
  • 100 gramsesamfrø
  • 150 gramgræskarkerner
  • 5 stkæg
  • 3/4 dlolivenolie
  • 1 tsksalt
  •  muffinforme

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 160 grader varmluft.

2. Hak mandler og hasselnødder og rør dem godt sammen med de øvrige ingredienser. Fordel blandingen i muffinforme af enten silikone eller papir og glat dem lidt ud på toppen med fugtige fingre.

3. Bag muffinsene i ovnen i 30-40 minutter, til de er gennembagte. Pas på de ikke får for meget, da de nemt bliver tørre. Tag dem ud og lad dem køle af. Så er der super lækre og sunde snacks til madpakken - og ulvetimen.

4. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre