Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Grillede koteletter smager super godt og tager ikke lang tid at lave. Her har vi marineret dem i grøn pesto og serverer dem med nye kartofler og en nem kål- og melonsalat, hvor vi har brugt færdigsnittet kål og en færdig olivenblanding for at gøre det ekstra nemt - f.eks. på en mandag. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye danske kartofler
- 4 stkkoteletter
- 75 gramgrøn pesto
- 1 stkgaliamelon
- 300 gramfærdig kålsalat
- 150 gramfærdig olivensalat
- 0.5 pottepurløg
- 2 dlskyr eller creme fraiche
- 1 tskhvidløgspulver
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand. Hæld vandet fra og stil dem til side.2
Krydr koteletterne med grøn pesto, salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på grillen eller en pande. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre og gennemstegte.3
Imens koteletterne steger, begynder du på salaten. Skær halvdelen af melonen i mundrette bidder uden skræl og skær resten i både til gnavergrønt. Bland melonstykkerne med kål- og olivenblandingen.4
Hak eller klip skyllet purløg fint. Bland det sammen med skyr eller creme fraiche og hvidløgspulver. Smag til med salt og peber.5
Server de saftige koteletter med kartofler, melonsalat og purløgsdressing.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære melonen i stykker. De kan også krydre koteletterne med salt og peber.