Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Det er super hyggeligt og nemt med en bowl til aftensmad! For så kan alle om bordet selv bestemme sit fyld. Her er det ekstra nemt, da vi bruger ris og tacogryde fra i går og topper med masser af grøntsager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kolde kogte ris
- rester fra tacogryde
- 4 stkminiflutes med fuldkorn
- 0.5 stkagurk
- 10 stkcherrytomater
- 140 gramløse majs
- 1 stkavocado
- salat efter eget valg
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 pottefriske koriander
- 0.5 stklime
- 100 gramtortillachips
- jalapenos i skiver
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra i går i mikroovnen eller i en gryde. Husk at varme alt godt igennem.2
Lun miniflutes med fuldkorn i ovnen eller på en brødrister.3
Skyl og skær agurken i tern og halver tomaterne. Dræn og skyl majsene. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Skyl salaten. Anret det hele i små skåle eller på et fad.4
Hak lidt jalapenos efter smag i mindre stykker og bland dem med creme fraiche. Smag til med salt og og peber.5
Anret bowls i skåle eller dybe tallerkener, hvor alle rundt om bordet selv kan vælge deres topping. Server med tortillachips, brød, limeskiver og friske koriander som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn halvere tomaterne og skære avocado, tomat og agurk i tern.