Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En virkelig god og børnevenlig tacogryde, som vi serverer med ris og lækker topping som majs, avocado, jalapenos, lime og friske koriander. Vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen af tacogryden og risene til i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 900 gramfærdig fajitablanding
- 40 gramtaco krydderimix
- 800 gramhakket oksekød
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 2 dåsekidneybønner i chilisauce
- 1 stkavocado
- 140 gramløse majs
- 0.5 stklime
- 0.5 pottefriske koriander
- 100 gramtortillachips
- jalapenos i skiver
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Tag halvdelen af de færdigkogte ris fra til i morgen - husk at køle dem hurtigt ned i køleskabet.2
Steg de frosne grøntsager i en stor gryde i olie. Tilsæt hakket oksekød og tacomix. Lad kødet brune af.3
Når kødet er brunet af tilsættes hakkede tomater, tomatpuré og drænede kidneybønner - der må gerne komme lidt væde fra bønnerne med. Smag til med salt og peber.4
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i enten tern eller skiver. Dræn og skyl majsene og kom dem i en skål.5
Server den lækre tacogryde med ris og top med jalapenos, skiver af lime, majs, avocado, friske koriander og tortillachips. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i tern. De kan også skære avocadoen og smage til.