Tacogryde med ris, majs, avocado og tortillachips - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 2 stkløg
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 800 gramhakket oksekød
  • 80 gramtaco krydderimix
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 dåsekidneybønner i chilisauce
  • 1 stkavocado
  • 130 gramløse majs
  • 0.5 stklime
  • 0.5 pottefriske koriander
  • 100 gramtortillachips
  •  jalapenos i skiver
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En virkelig god og børnevenlig tacogryde, som vi serverer med ris og lækker topping som majs, avocado, jalapenos, lime og friske koriander. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen af tacogryden og risene til i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Tag halvdelen af de færdigkogte ris fra til i morgen - husk at køle dem hurtigt ned i køleskabet.

2. Skræl løgene og skyl peberfrugterne. Skær begge dele i tern. Steg ternene i en gryde med olivenolie indtil løgene er blanke. Tilsæt hakket oksekød og tacomix. Lad kødet brune af.

3. Når kødet er brunet af tilsættes hakkede tomater, tomatpuré og drænede kidneybønner - der må gerne komme lidt væde fra bønnerne med. Smag til med salt og peber.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i enten tern eller skiver. Dræn og skyl majsene og kom dem i en skål.

5. Server den lækre tacogryde med ris og top med jalapenos, skiver af lime, majs, avocado, friske koriander og tortillachips. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i tern. De kan også skære avocadoen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre