Tacogryde med ris, majs, avocado og tortillachips - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 2 stkløg
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 800 gramhakket oksekød
  • 80 gramtaco krydderimix
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 dåsekidneybønner i chilisauce
  • 1 stkavocado
  • 130 gramløse majs
  • 0.5 stklime
  • 0.5 pottefriske koriander
  • 100 gramtortillachips
  •  jalapenos i skiver
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En virkelig god og børnevenlig tacogryde, som vi serverer med ris og lækker topping som majs, avocado, jalapenos, lime og friske koriander. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen af tacogryden og risene til i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Tag halvdelen af de færdigkogte ris fra til i morgen - husk at køle dem hurtigt ned i køleskabet.

2. Skræl løgene og skyl peberfrugterne. Skær begge dele i tern. Steg ternene i en gryde med olivenolie indtil løgene er blanke. Tilsæt hakket oksekød og tacomix. Lad kødet brune af.

3. Når kødet er brunet af tilsættes hakkede tomater, tomatpuré og drænede kidneybønner - der må gerne komme lidt væde fra bønnerne med. Smag til med salt og peber.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i enten tern eller skiver. Dræn og skyl majsene og kom dem i en skål.

5. Server den lækre tacogryde med ris og top med jalapenos, skiver af lime, majs, avocado, friske koriander og tortillachips. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i tern. De kan også skære avocadoen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre