Tacobowl med oksekød, ris og jalapenosdressing - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  kolde kogte ris
  •  rester fra tacogryde
  • 1 stkciabattaflute
  • 0.5 stkagurk
  • 15 stkcherrytomater
  • 140 gramløse majs
  • 1 stkavocado
  • 35 gramsalatmix
  • 1.25 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 pottefriske koriander
  • 0.5 stklime
  • 100 gramtortillachips
  •  jalapenos i skiver
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er super hyggeligt og nemt med en bowl til aftensmad! For så kan alle om bordet selv bestemme sit fyld. Her er det ekstra nemt, da vi bruger ris og tacogryde fra i går og topper med masser af grøntsager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra i går i mikroovnen eller i en gryde. Husk at varme alt godt igennem.

2. Lun ciabattabrødet i ovnen eller på en brødrister.

3. Skyl og skær agurken i tern og halver tomaterne. Dræn og skyl majsene. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Skyl salaten. Anret det hele i små skåle eller på et fad.

4. Hak lidt jalapenos efter smag i mindre stykker og bland dem med creme fraiche. Smag til med salt og og peber.

5. Anret bowls i skåle eller dybe tallerkener, hvor alle rundt om bordet selv kan vælge deres topping. Server med tortillachips, brød, limeskiver og friske koriander som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn halvere tomaterne og skære avocado, tomat og agurk i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre