Tacos med oksekød, tacosauce og salat - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 800 gramhakket oksekød
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 dlvand
  •  salat efter eget valg
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 230 gramtacosauce
  •  tacoskaller
  • 140 gramløse majs
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tacoskaller er en ægte familiefavorit, og vi forstår det godt, for de smager simpelthen SÅ godt. Vi har serveret dem med krydret oksefyld, grøntsager, tacosauce og hvidløgsdressing. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen af kødet til i morgen, hvor det skal bruges til fyld i lækre fyldte peberfrugter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løgene og steg dem i lidt olivenolie på en pande, til de har taget farve. Tilsæt kødet og steg videre under omrøring, indtil det er brunet godt af.

2. Skræl og riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, tilsæt dem til kødblandingen sammen med karry, paprika og oregano og rør godt.

3. Tilsæt vand og lad det simre i 5-10 minutter - gerne længere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.

4. Skyl salat, tomater og agurk og skær det i mundrette bidder. Sæt det hele på bordet i små skåle.

5. Bland creme fraiche eller skyr med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

6. Varm tacoskallerne efter anvisningen på pakken og server dem med oksefyld (husk at gemme halvdelen til fyldte peberfrugter), grøntsager, majs, tacosauce og creme fraiche. Velkomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsager i mindre stykker. De kan også blande hvidløgsdressingen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre