Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
20 min
De smager virkelig godt, de her fyldte peberfrugter! De får en særlig sød og blød smag efter at have været bagt i ovnen. Vi har brugt resterne af fyldet fra gårsdagens tacoskaller og serverer dem med rugbrødstave, majs, hummus og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 3 stkblandede peberfrugter
- rester fra tacos med oksekød
- 3 stkæg
- 6 skiverugbrød
- 200 gramhummus
- 140 gramløse majs
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Vask peberfrugterne, skær dem halvt over på langs og fjern kernerne, men lad gerne stilken side. Bland oksefyldet med æg, bland det godt sammen og krydr med lidt ekstra salt og peber.3
Fyld peberfrugterne med oksefyldet og stil dem i ovnen i ca. 20 minutter, til kødet er gennemvarmt og æggene er stivnet.4
Skær rugbrødet i stave og steg dem på begge sidder på panden i en sjat olivenolie. Drys med lidt salt til sidst.5
Server de lækre bagte peberfrugter med hummus, rugbrødshapsere, majs og creme fraiche. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande kødfyld med æg. De kan også skære rugbrødet i skiver.