Fyldte peberfrugter med oksefyld og salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 stkblandede peberfrugter
  •  rester fra tacos med oksekød
  • 3 stkæg
  • 6 skiverugbrød
  • 200 gramhumus
  • 140 gramløse majs
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De smager virkelig godt, de her fyldte peberfrugter! De får en særlig sød og blød smag efter at have været bagt i ovnen. Vi har brugt resterne af fyldet fra gårsdagens tacoskaller og serverer dem med rugbrødstave, majs, humus og creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Vask peberfrugterne, skær dem halvt over på langs og fjern kernerne, men lad gerne stilken side. Bland oksefyldet med æg, bland det godt sammen og krydr med lidt ekstra salt og peber.

3. Fyld peberfrugterne med oksefyldet og stil dem i ovnen i ca. 20 minutter, til kødet er gennemvarmt og æggene er stivnet.

4. Skær rugbrødet i stave og steg dem på begge sidder på panden i en sjat olivenolie. Drys med lidt salt til sidst.

5. Server de lækre bagte peberfrugter med humus, rugbrødshapsere, majs og creme fraiche. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande kødfyld med æg. De kan også skære rugbrødet i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre