Tærte med bolognese-rester og salat - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tærte med bolognese-rester og salat - dag to

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en virkelig lækker tærte med rester fra gårsdagens bolognese, der nærmest smager lidt ligesom pizza. Mums! Vi serverer den med spidskålsalat med tomater, avocado og peberfrugter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel - så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.

2. Bland imens æg og salt sammen i en skål.

3. Kom oksefyldet på den forbagte tærtebund, hæld æggemassen over og top til sidst med revet ost.

4. Bag tærten med fyld i ca. 20 minutter - eller til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk, gylden overflade.

5. Skær imens spidskålet i tynde strimler. Skyl og skær peberfrugt, avocado og tomater i mindre stykker. Bland salaten med valgfri dressing.

6. Servér tærten med spidskålssalaten. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater, avocado og peberfrugt. De kan også piske æggemassen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre