Tærte med gedeost og sprød salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 4 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 180 gramgedeost
  • 35 gramfeldsalat
  • 200 gramcherrytomater
  • 310 gramdagens salat med dressing
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tærte med gedeost og sprød salat

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En lækker tærte med gedeost og spinat. Tærten serveres med en fyldig salat lavet af en færdigsnittet salat med dressing vendt med feldsalat og cherrytomater. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 275 gramtærtedej
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 4 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 180 gramgedeost
  • 35 gramfeldsalat
  • 200 gramcherrytomater
  • 310 gramdagens salat med dressing
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader. Fordel tærtedejen i et tærtefad og skær evt. lidt af siderne. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru ovnen op på 200 grader varmluft.

2. Skyl spinaten grundigt. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg spinaten til den falder lidt sammen. Rør æg, hytteost, spinat, salt og peber sammen i en skål.

3. Skær gedeosten i skiver. Hæld æggemassen over tærtebunden og fordel gedeosten på toppen. Bag tærten i ovnen i ca. 25 min. til æggemassen har sat sig og fået en gylden overflade.

4. Imens tærten bager: Skyl feldsalaten og cherrytomaterne. Skær cherrytomaterne ud efter eget ønske og vend feldsalaten sammen med dagens salat og den tilhørende dressing.

5. Server den lækre tærte med sprød salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.