Tærte med bolognesefyld. Serveret med salat - dag to.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Den nemmeste tærte, hvor du blot bruger resterne fra gårsdagens bolognese som fyld og gratinerer med ost på toppen. Tærten serverer vi med en fyldig salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel - så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.

2. Bland imens æg, kødsovs og salt sammen i en skål og fordel fyldet på den forbagte tærtebund. Drys med revet ost på toppen og bag tærten i ca. 20 minutter - til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk og gylden overflade.

3. Rist kernerne på en tør pande og køl dem af på en tallerken. Tilbered edamamebønner som anvist på pakken. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Vend salaten med avocado, edamamebønner, ristede kerner og valgfri dressing.

4. Servér tærten med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan også blande æg og kødsovs sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre