Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Ingredienser
Retten kan fryses( 2 voksne og 2 børn )
- 275 gramtærtedej
- 5 stkæg
- 500 gramrester fra bolognese
- 1 tsksalt
- 50 gramrevet ost
- 30 grampinje- eller solsikkekerner
- 150 gramedamamebønner
- 2 stkavocado
- salat efter eget valg
- dressing efter eget valg
- olivenolie
- peber
Lidt om opskriften
20 MIN
15 MIN
Den nemmeste tærte, hvor du blot bruger resterne fra gårsdagens bolognese som fyld og gratinerer med ost på toppen. Tærten serverer vi med en fyldig salat. God fornøjelse!
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel - så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.
2. Bland imens æg, kødsovs og salt sammen i en skål og fordel fyldet på den forbagte tærtebund. Drys med revet ost på toppen og bag tærten i ca. 20 minutter - til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk og gylden overflade.
3. Rist kernerne på en tør pande og køl dem af på en tallerken. Tilbered edamamebønner som anvist på pakken. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Vend salaten med avocado, edamamebønner, ristede kerner og valgfri dressing.
4. Servér tærten med salaten som tilbehør. Velbekomme!
Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan også blande æg og kødsovs sammen.