Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Her får du opskriften på en nem tærte, hvor vi har brugt resterne fra spaghetti-kødsovs som fyld og toppet med revet ost. Vi serverer tærten med en lækker gulerodssalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 275 gramtærtedej
- 4 stkæg
- 500 gramrester fra bolognese
- 1 tsksalt
- 50 gramrevet ost
- 20 grampinjekerner
- 2 stksnackpeber
- 2 stkæbler
- 175 gramrevne gulerødder
- dressing efter eget valg
- olivenolie
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel - så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.2
Bland imens æg, kødsovs og salt sammen i en skål og hæld fyldet i den forbagte tærtebund. Drys revet ost over tærten. Bag tærten med fyld i ca. 20 minutter - eller til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk og gylden overflade.3
Rist pinjekerner på en tør pande og køl dem af på en tallerken. Skyl og skær peberfrugt og æbler i mindre stykker. Bland de revne gulerødder med æbler, peberfrugt og pinjekerner. Top med en valgfri dressing.4
Servér tærten med gulerodssalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler og peberfrugt i stykker. De kan også blande æg og kødsovs sammen.