Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og velsmagende tærte med skinkestrimler og revet squash. Serveret med en lækker grov salat af spidskål, persille, appelsiner og mandler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 275 gramtærtedej
- 0.5 stksquash
- 3 stkæg
- 200 gramhytteost
- 100 gramskinkestrimler
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkappelsin
- 1 pottepersille
- 50 grammandler
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Fordel dejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne - alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5-8 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.3
Imens tærtebunden bager: Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Rør æg, hytteost, squash, skinkestrimler og salt og peber sammen.4
Hæld tærtefyldet over tærtebunden og bag tærten i ca. 20 min. til tærtefyldet har sat sig og tærten har fået en gylden overflade.5
Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern (pas på fingrene!). Pil eller skær skrællen af appelsinerne og skær dem i mundrette stykker. Skyl persillen og hak persillen og mandlerne fint. Vend ingredienserne sammen med olivenolie, salt og peber.6
Server tærten med den grove appelsinsalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen.