Thai-bowl med ris, kål, peanuts og koriander - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra farsbrød
  •  kolde kogte ris
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stklime
  • 2 spskøsterssauce
  • 400 gramfærdigsnittet rødkål
  • 100 grampeanuts
  • 0.5 pottefriske koriander
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En hurtig og smagfuld thai-bowl lavet med resterne fra vores thai-inspireret farsbrød. Toppet med grøntsager, peanuts, koriander og en lækker dressing med østersauce og lime. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær farsbrødet i skiver eller tern. Du kan enten opvarme farsbrød og ris grundigt i mikroovnen, på en pande i lidt olivenolie eller servere begge dele koldt.

2. Skyl peberfrugten og skær det hele i tern eller stave.

3. Bland en hurtig dressing med presset hvidløg, saften fra limen og østersauce efter smag.

4. Anret det hele i små skåle eller på et fad.

5. Lad alle rundt om bordet sammensætte deres helt egen bowl. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i tern eller skiver. De kan også blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre