Thai inspireret suppe med kylling, kokos og nudler - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra helstegt kylling
  • 1 litervand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 450 gramfrossen wokblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 1.5 spskkarry
  • 200 gramrisnudler
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Thai inspireret suppe med kylling, kokos og nudler - dag to

I samarbejde med

En super lækker og smagfuld suppe med saft og kraft, der er kogt på kyllingeskroget fra i går og spiffet op med kokosmælk, karry og wokblanding. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  rester fra helstegt kylling
  • 1 litervand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 450 gramfrossen wokblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 1.5 spskkarry
  • 200 gramrisnudler
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil kødresterne af kyllingeskroget og gem dem til senere. Kom det afpillede kyllingeskrog i en stor gryde sammen med vand og hønsebouillon. Lad det koge i ca. 15 minutter.

2. Tag skroget op af gryden og smid det ud. Si evt. suppen for urenheder, hvis du synes. Tilsæt den frosne wokblanding, kokosmælk, karry og kyllingestykkerne. Varm det godt op og smag til med salt og peber.

3. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

4. Server den varme suppe med risnudler. Så må der slubres - velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Hvis de har mod på det, så lad dine børn pille kødet af kyllingen. De kan også smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre