Torsk i kokoskarry

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 125 gramchampignon
  • 1 stkæble
  • 225 gramtorskefilet
  • 2 tskkarry
  • 2 dlkokosmælk
  • 1 dlvand
  • 1/2 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Torsk i kokoskarry

I samarbejde med

3.6, Meget populær

En super lækker, hurtig og børnevenlig fiskeret! Camoufleret torsk med karry, kokosmælk, grøntsager og æble - vendt sammen med ris. vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. Retten er rigtig god til at få ungerne til at spise fisk. Du kan skære torsken i grove tern eller dele den helt fint, hvis fisken skal skjules :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 125 gramchampignon
  • 1 stkæble
  • 225 gramtorskefilet
  • 2 tskkarry
  • 2 dlkokosmælk
  • 1 dlvand
  • 1/2 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Begynd med at ordne grøntsagerne. Hak løget fint. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i tern. Rens og vask champignonerne og skær dem i skiver. Vask æblet, fjern kernehuset og skær æblet i fine stave. Stil det hele til side.

3. Skær torskefileterne i grove tern. Krydr med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande, mens du rører forsigtigt. Tag fisken af panden og stil til side.

4. Steg løgene i lidt mere olivenolie, til de er klare og dufter dejligt. Tilsæt karryen og steg videre i et minuts tid. Tilsæt nu peberfrugt og champignoner og steg i ca. fem minutter under omrøring.

5. Tilsæt kokosmælk, vand og æbler og varm op. Smag til med citronsaft, salt og peber. Vend nu forsigtigt grøntsagsblandingen med ris og torsk. Og hvis du synes, kan du dele torsken helt fint. Server i dybe tallerkener eller skåle og pynt med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

6. God fornøjelse :o)

Tip

Kog evt. lidt ekstra ris til en lækker rissalat, der kan bruges som tilbehør til aftensmaden i løbet af ugen. Har du kokosmælk tilovers, kan du i øvrigt sagtens fryse det ned i en tætsluttende beholder med låg. Så har du til næste gang, du skal bruge det :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre