Gode ben med rissalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno ELSKER vi gode ben - eller dinoben - eller spareribs. Medina - Madonna. Kært barn har mange navne, men vi er vilde med dem ligegyldigt hvad! Køb dem færdige, hvis du har travlt, eller prøv vores nemme opskrift. Her er benene serveret med en lækker rissalat :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og tilbered spareribsene efter anvisningen på pakken, eller følg vores nemme opskrift ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten.

2. Kog risene efter anvisningen på posen og lad dem køle af. Det går hurtigst, hvis du breder dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir - eller brug en rest fra aftensmad i løbet af ugen.

3. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft. Skyl vindruerne og skær dem i halve. Vask æblet, fjern kernehuset og skær æblet i fine tern. Bland nu det hele sammen med ris, rosiner, feta og lidt hakket persille, hvis familien er til det.

4. Server de lækre ben med rissalaten - evt. toppet med lidt sød chilisauce, hvis du har det på lager.

5. Velbekomme :o)

Tip

Mængden af ris og spareribs til denne ret, bestemmer du helt selv, alt efter hvor sultne, I er. Hos os laver vi rissalat af 200 gram ris (vejet før, de bliver kogt). Så er der nok til to voksne og to børn. Husk i øvrigt at gemme lidt rester fra rissalaten til ungernes madpakker.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre