Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vores fantastiske chili sin carne bliver kun endnu bedre på dag to - og så tager det kun 15 minutter at lave aftensmad. Hurra! Og tag endelig børnene med i køkkenet - de vil elske at lave guacamolen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra chili sin carne
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- salat efter eget valg
- 250 gramløse majs
- tortillachips med fuldkorn
- 2 stkavocado
- 1 fedhvidløg
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 6 stkfuldkornstortillas
- lime
- salt
Fremgangsmåde
1
Opvarm sin carnen i en gryde eller i mikroovnen.2
Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i mundrette bidder. Kom grøntsager, majs og tortillas i små skåle.3
Mos avocadoerne i en skål med en gaffel og bland dem med presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og lidt limesaft.4
Varm tortillaerne på en pande eller i mikroovnen.5
Lad hele familien sammensætte deres yndlingstortilla.6
Så må der gabes - velbekomme!Tip
Her kan du se, hvordan du nemt kan sætte ungerne til at skære avocado uden at miste fingre og førlighed!