Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Wuhuu, mad på kun 15 minutter er virkelig skønt i en travl hverdag! Her bruger vi resterne fra gårsdagens kylling i lune wraps med grøntsager og guacamole. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra citronmarineret kylling
- 320 gramspæd kålsalat m. dressing
- 10 stkcherrytomater
- 2 stkavocado
- 1 fedhvidløg
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 6 stkfuldkornstortillas
- 1 stklime
- salt
Fremgangsmåde
1
Opvarm kyllingestykkerne fra i går på en pande i lidt olivenolie eller i mikroovnen.2
Bland kålsalaten med den medfølgende dressing. Er der ikke dressing med salaten, bruger du bare husets favoritdressing.3
Skyl cherrytomaterne og skær dem i små tern. Mos avocadoerne i en skål med en gaffel og bland dem med presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og lidt limesaft.4
Varm tortillaerne på en pande eller i mikroovnen.5
Lad hele familien sammensætte deres yndlingstortilla. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at mose avocadoerne og skære tomaterne i halve. Her kan du se, hvordan du nemt kan sætte ungerne til at skære avocado uden at miste fingre og førlighed!