Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet lækre lune tortillapandekager med simpelt fyld af en con carne-blanding fra frost, hakket svinekød og majs. Serveret med salat, agurk og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramhakket svinekød
- 0.5 spskstødt kanel
- 0.5 spskspidskommen
- 450 gramfrossen chili con carne blanding
- 280 gramløse majs
- 0.5 stkagurk
- 75 gramsalatmix
- 6 stkfuldkornstortillas
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en pande op med olivenolie og brun kødet af. Tilsæt kanel, spidskommen og den frosne con carne-blanding.2
Kom majsene op i en si, skyl dem og vend dem i retten. Lad det hele stege i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.3
Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Skyl salatblandingen.4
Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.5
Kom creme fraichen op i en lille skål og smag til med salt og peber.6
Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen fuldkornstortilla. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle majsene.
Ekstra smag: Top med friske koriander, chili og limesaft.