Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Woop, woop! Chili con carne i tortillawraps med ris, grøntsager og dressing smager super godt, og så er retten ekstra nem at lave, da du blot skal varme resterne fra i går og skære grøntsager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra chili con carne
- kolde kogte ris
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 2 stktomater
- 75 gramsalatmix
- 1,5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 6 stkfuldkornstortillas
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm chili con carnen i en gryde eller i mikroovnen. Varm risene fra i går godt igennem.2
Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i mundrette bidder. Kom grøntsager i små skåle.3
Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.4
Varm tortillaerne på en pande eller i mikroovnen og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla med ris, chili con carne, grøntsager og dressing.5
Så må der gabes - velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne og agurkerne i mindre stykker.