Tortillawraps med chili con carne, ris og grøntsager - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Woop, woop! Chili con carne i tortillawraps med ris, grøntsager og dressing smager super godt, og så er retten ekstra nem at lave, da du blot skal varme resterne fra i går og skære grøntsager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm chili con carnen i en gryde eller i mikroovnen. Varm risene fra i går godt igennem.

2. Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i mundrette bidder. Kom grøntsager i små skåle.

3. Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

4. Varm tortillaerne på en pande eller i mikroovnen og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla med ris, chili con carne, grøntsager og dressing.

5. Så må der gabes - velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at  skære peberfrugterne og agurkerne i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre