Vegetarlasagne med spinat og kokosmælk

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 0.5 spskkarry
  • 200  gramgulerødder*
  • 2 stksquash
  • 400 gramfrossen spinat*
  • 1 fedhvidløg
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dlvand
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 4 dlkokosmælk
  • 1  terninggrøntsagsbouillon
  •  fuldkornslasagneplader
  • 200  gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det kan være svært at få tilpas mange grøntsager i ungerne - i hvert fald hjemme hos os! Men så skal du glæde dig til denne fantastiske vegetarlasagne, hvor ungerne glemmer alt om grøntsager og manglen på kød. For selvom lasagnen er fyldt med spinat, gulerødder og squash, er den et stort hit. Husk at gemme resterne til i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skær løget i tern og steg det sammen med karryen i lidt olivenolie i en stor gryde. Skræl gulerødderne og riv dem og den skyllede squash på den grove side af et rivejern.

3. Tilsæt nu gulerødder, squash, spinat, presset hvidløg, tomatpuré og hakkede tomater til løget og karryen og rør godt.

4. Tilsæt vand, skyllede og hakkede basilikumblade, kokosmælk og smuldret bouillon. Lad hele herligheden simre i 10 minutter og smag til med salt og peber.

5. Fordel fyldet i minimum tre lag i et ovnfast fad med lasagneplader i mellem og drys med revet ost på toppen. Bag lasagnen i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden på toppen.

6. Så er der serveret - velbekomme!

Tip

Husk at gemme resten af lasagnen til i morgen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre