Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lasagne er fantastisk mad til to dage! Den smager fantastisk på andendagen, og så er det pludselig virkelig nemt at lave aftensmad! Her har vi serveret resterne fra vores vegetarlasagne med groft flute og gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra lasagne
- 1 stkgroft flute
- 200 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Opvarm lasagnen i ovn eller mikroovn og lun flutet i ovnen eller på brødristeren.2
Skræl gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt. Og vupti, så er der mad til sultne maver på travle dage.3
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at skrælle gulerødderne, skære agurk og flutes og dække bord.
Du behøver ikke at være nervøs for at genopvarme spinat - bare du gør det rigtigt. Læs her hvordan. Husk også, at du ikke bør give helt små børn spinat pga. det høje indhold af nitrit. Læs mere på vores praktiske liste over ingredienser, du skal være særligt opmærksom på, når du laver mad til små børn.