Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Kikærter har en mild smag, som mange børn - tro det eller ej - godt kan lide. Og denne vegetarret falder også i glimrende jord hos både børn og voksne hjemme hos os. Kikærterne får selskab af kartofler, limeblade, gulerødder, kokosmælk og friske spinatblade. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramkartofler
- 300 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 1 dåsekikærter
- 5 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 3 tskrød karrypasta
- 6 stkkaffir limeblade
- 100 gramfriske spinatblade
- soya
- salt
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Skræl løget og skær det i tern. Steg løget i olivenolie og tilsæt kartofler og gulerødder efter et par minutter.2
Tilsæt skyllede kikærter fra dåse, vand, kokosmælk, karrypasta og limeblade. Lad det hele koge i ca. 20 minutter - til kartoflerne er møre. Vend de friske spinatblade i retten.3
Smag til med soya og tilføj evt. lidt salt, hvis der mangler.4
Server retten med friske krydderurter, hvis du har det på lager.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn skrælle- og skære kartofler og gulerødder i mindre stykker.
Hvis du kan lide friske koriander, så smager de rigtig godt til retten.