Vegetarisk fajita-gryde med vilde ris. Hertil avocado og creme fraiche.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 stksquash
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 stkavocado
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk fajita-gryde med vilde ris. Hertil avocado og creme fraiche.

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Denne ret er super nem at lave og smager skønt! Vi har brugt en færdig økologisk fajitablanding fra REMA 1000, hakkede tomater, kidney bønner og revet squash - og serverer retten med vilde ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 stksquash
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 stkavocado
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm lidt olivenolie op i en gryde, tilsæt fajitablandingen. Lad grøntsagerne stege i ca. 5 min. og tilsæt derefter hakkede tomater.

3. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl kidneybønnerne og tilsæt dem sammen med revet squash. Lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

4. Skær avocadoerne i tern.

5. Server fajita-gryden med dampende varme ris og top med avokadotern og creme fraiche. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne.

Ekstra smag: Chili og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre