Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk pizza med snackpeber, rødløg, tomater, icebergsalat og pestodressing. Serveret med sweet potato fritter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramsweet potato fritter
- 400 gramfuldkornspizzadej
- 1 stksnackpeber
- 1 stktomat
- 1 stkrødløg
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 100 gramrevet mozzarella 13%
- 0.5 stkicebergsalat
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 90 gramgrøn pesto
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag sweet potato fritterne efter anvisningen på posen.2
Rul pizzadejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir.3
Skyl snackpeberen og tomaten og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne i tynde skiver.4
Fordel pizzasaucen og top herefter med snackpeber, tomat, rødløg og revet ost. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og er derfor ikke vegetariske.5
Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 min.6
Imens sweet potato fritterne og pizzaen bager: Snit icebergsalaten fint og rør creme fraichen sammen med pestoen.7
Server den sprøde pizza med snittet icebergsalat, pestodressing på toppen og sweet potato fritter på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld på pizzaen.