Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk gryderet med masser af grøntsager og kikærter og smag fra paprika, karry, spidskommen og kokosmælk. Vi serverer gryderetten med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- bulgur
- 250 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 1 stkgul peberfrugt
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 1 spskspidskommen
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dåsekikærter
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget. Skyl peberfrugterne og fjern kernehuset. Skær det hele i små tern.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, paprika, spidskommen, gulerødder, løg og peberfrugter. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min.4
Kom kikærterne i en si og skyl dem med vand. Tilsæt kikærterne og lad dem simre med i yderligere 5 min. Smag til med salt og peber.5
Server den vegetariske gryderet med dampende varme bulgur. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle peberfrugterne.