Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En nem og lækker one pot pasta helt uden kød. Opskriften er særligt god til travle dage, da alle ingredienser blot skal op i en og samme gryde, hvor de passer sig selv, indtil der er serveret. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkrødløg
- 2 fedhvidløg
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 10 stkcherrytomater
- 1 stkrød peberfrugt
- 300 gramgulerødder
- 6.5 dlvand
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- 200 gramfrosne ærter
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 spsktørret oregano
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hak rødløg, hvidløg og basilikum. Skyl tomaterne og skær dem i halve.2
Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær peberfrugten i tern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.3
Kom alle ingredienser i en stor gryde og bring det hele i kog. Husk at røre i gryden undervejs. Skru ned for varmen og lad retten simre på mellemvarme i ca. 15 min., til spaghettierne er færdigtilberedt.4
Smag til med salt og peber og server retten i dybe tallerkener. Pynt evt. med lidt grønt og revet parmesan på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienserne i gryden og hjælpe med at smage til.
Ekstra smag: Tilsæt frisk basilikum og revet parmesan.