Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En simpel vegetarisk ret lavet med en færdig rød karryblanding, kartofler og kokosmælk og serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 500 gramkartofler
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.3
Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og svits karryblandingen og kartoflerne i ca. 5 min. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min.4
Server retten i skåle og top evt. med limesaft og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og hjælpe med at smage til.
Ekstra smag: Top med soya.