Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vegetarisk tikka masala er en skøn indisk ret, hvor vi har tilsat snackpeber, squash og kikærter. Vi serverer tikka masala med smagfulde hvidløgsris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 250 gramvilde ris
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 stksnackpeber
- 0.5 stksquash
- 1 dåsekikærter
- 350 gramtikka masala sauce
- 1 dåsehakkede tomater
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 50 grammandler
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.2
Varm en kasserolle op med lidt olivenolie og svits hvidløg og halvdelen af løgene. Tilsæt ris, vand og bouillon og kog risene som anvist på pakken.3
Skyl snackpeberne og skær dem i tern. Varm en anden gryde op med lidt olivenolie og svits snackpeberne og resten af løgene.4
Riv squashen på den grove side af et rivejern og skyl kikærterne. Tilføj tikka masala sauce, hakkede tomater, squash og kikærter. Lad retten simre i ca. 20 min.5
Hak mandlerne groft.6
Server den vegetariske tikka masala med dampende varme hvidløgsris og top med creme fraiche og mandler. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.