Wokret med æg og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 0,5 stkspidskål
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stksnackpeber
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 4 stkæg
  • 4 spsksoya
  • 0,5 dløsterssauce
  • 1 stklime
  • 1 pottefriske koriander
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Wokret med æg og vilde ris

I samarbejde med

3.2, Meget populær

Wokretter er super nemme at lave og smager skønt! Her har vi lavet en udgave med masser af friske grøntsager og æg og smagt til med soya og østerssauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 0,5 stkspidskål
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stksnackpeber
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 4 stkæg
  • 4 spsksoya
  • 0,5 dløsterssauce
  • 1 stklime
  • 1 pottefriske koriander
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Snit spidskålet fint. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Skyl snackpeberen og skær den i strimler. Hak hvidløg fint og skær løget i både.

3. Pisk æggene sammen, varm en god sjat olivenolie op i en wok eller en dyb pande og steg æggene til røræg. Stil dem til siden.

4. Kom lidt mere olivenolie i wokken og svits hvidløg, løg, gulerødder og peberfrugt.

5. Tilsæt spidskål, soya og østerssauce og varm godt igennem. Vend røræg og vilde ris i wokken.

6. Server wokretten med limesaft og friske koriander på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hælde ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med frisk eller tørret chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre