Vegetariske tarteletter med champignoner og spinat. Hertil rødkålssalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambrune champignon
  • 2.5 dlpiskefløde
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 spskmajsstivelse
  • 2 dlvand
  • 270 gramhvide aspargessnitter
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 250 gramrødkålshoved
  • 1 spsksød sennep
  • 3 spskolivenolie
  • 4 stkclementiner
  • 1 pottepersille
  • 50 grammandler
  • 10 stktarteletter
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetariske tarteletter med champignoner og spinat. Hertil rødkålssalat.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

1.0, Lidt populær

Lune tarteletter fyldt med en cremet stuvning med hvide aspargessnitter, stegte champignoner og spinat. Serveret med en sprød rødkålssalat med clementin, persille og mandler som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambrune champignon
  • 2.5 dlpiskefløde
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 spskmajsstivelse
  • 2 dlvand
  • 270 gramhvide aspargessnitter
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 250 gramrødkålshoved
  • 1 spsksød sennep
  • 3 spskolivenolie
  • 4 stkclementiner
  • 1 pottepersille
  • 50 grammandler
  • 10 stktarteletter
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne gyldne.

2. Hæld fløden i en gryde sammen med smuldret bouillon og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med vandet og rør det forsigtigt i sovsen under omrøring.

3. Hæld væsken fra aspargesene og skyl spinaten. Tilsæt asparges, spinat og champignoner til sovsen. Smag til med salt og peber.

4. Snit rødkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Tilsæt sød sennep, olivenolie, salt og peber og kram det sammen med hænderne.

5. Skræl clementinerne og skær dem i mindre stykker. Skyl persillen og hak den fint. Hak mandlerne groft. Vend clementiner, persille og mandler sammen med den marinerede rødkål.

6. Lun tarteletterne i ovnen og server dem med cremet vegetarfyld og rødkålssalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle clementinerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.