Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Lune tarteletter fyldt med en cremet stuvning med hvide aspargessnitter, stegte champignoner og spinat. Serveret med en sprød rødkålssalat med clementin, persille og mandler som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambrune champignon
- 2.5 dlpiskefløde
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 spskmajsstivelse
- 2 dlvand
- 270 gramhvide aspargessnitter
- 75 gramspæde spinatblade
- 250 gramrødkålshoved
- 1 spsksød sennep
- 3 spskolivenolie
- 4 stkclementiner
- 1 pottepersille
- 50 grammandler
- 10 stktarteletter
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne gyldne.
2 Hæld fløden i en gryde sammen med smuldret bouillon og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med vandet og rør det forsigtigt i sovsen under omrøring.
3 Hæld væsken fra aspargesene og skyl spinaten. Tilsæt asparges, spinat og champignoner til sovsen. Smag til med salt og peber.
4 Snit rødkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Tilsæt sød sennep, olivenolie, salt og peber og kram det sammen med hænderne.
5 Skræl clementinerne og skær dem i mindre stykker. Skyl persillen og hak den fint. Hak mandlerne groft. Vend clementiner, persille og mandler sammen med den marinerede rødkål.
6 Lun tarteletterne i ovnen og server dem med cremet vegetarfyld og rødkålssalat som tilbehør. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle clementinerne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



