Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
En dejlig nem omgang aftensmad med resterne fra gårsdagens vikingegryde, som vi serverer med lidt gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra vikingegryde
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra i går i en gryde eller i mikroovnen. Rør forsigtigt undervejs, så kartoflerne ikke smuldrer for meget.2
Server vikingegryden med skrællede gulerødder og vasket agurk skåret i skiver til gnavergrønt. Drys med lidt hakket grønt på toppen, hvis du har det på lager.3
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at:
- skrælle gulerødderne
- skylle og skære agurken i stave - hjælp dit barn ved at skære agurken halvt over, så den står fast på skærebrættet.
- røre i gryden og smage retten til med salt og peber
- hjælpe med at dække bord