Vikingegryde - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En dejlig nem omgang aftensmad med resterne fra gårsdagens vikingegryde, som vi serverer med lidt gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra i går i en gryde eller i mikroovnen. Rør forsigtigt undervejs, så kartoflerne ikke smuldrer for meget.

2. Server vikingegryden med skrællede gulerødder og vasket agurk skåret i skiver til gnavergrønt. Drys med lidt hakket grønt på toppen, hvis du har det på lager.

3. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at:

  1. skrælle gulerødderne
  2. skylle og skære agurken i stave - hjælp dit barn ved at skære agurken halvt over, så den står fast på skærebrættet.
  3. røre i gryden og smage retten til med salt og peber
  4. hjælpe med at dække bord

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre