Vikingegryde med oksekød, cocktailpølser og kartofler - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du den nemme opskrift på hurtig aftensmad på dag to. Du skal blot opvarme resterne fra gårsdagens vikingegryde og lave en hurtig salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra i går i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand og smag til med salt og peber.

2. Rist pinjekernerne på en tør pande til de har fået lidt farve. Lad dem køle af på en tallerken. Skær abrikoserne i mindre stykker. Bland pinjekerner sammen med kålsalat, abrikoser og valgfri dressing.

3. Server den varme vikingegryde med kålsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til skære abrikoserne i skiver. De kan også dække bord.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre