Wrap med hamburgerryg, rugbrød og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør en tortilla med avocadocreme. Rul den sammen med skyllet salat, vasket tomat i skiver, skyllet rød peberfrugt, befriet for kerner, i strimler og hamburgerryg.

2. Smør et stykke rugbrød med avocadocreme og top med hamburgerryg, vaskede radiser i skiver og evt. lidt karse på toppen, hvis du har det på lager, og ungerne kan lide det. Pak lidt tortillachips, skrællede gulerødder, skåret i stave, vasket æble i både og vaskede vindruer i madpakken.

3. Velbekomme :o)

Tip

Det lyder ikke særligt sundt med tortillachips i madpakken. Det er det heller ikke, hvis du vælger dem fra chipshylden i supermarkedet. Men klikker du på den lille kokkehue i ingredienslisten, får du opskriften på vores, der er lynhurtige at lave og langt sundere end dem fra pose. Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange forarbejdede pålægsprodukter, som f.eks. kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre